t>

Hírek olcsó repülőjegy és Repülőjegyek olcsón témában

Olcsó repülőjegy Kanadába – Torontóba is

Olcsó repülőjegy Kanadába – Torontóba is

Olcsó repülőjegy Kanadába az Air Canada weboldalán foglalható, ha a kanadai légitársasággal szeretnénk Torontóba, vagy a fővárosba, Ottavába repülni. A repülőjegy ára kb. 800 és 1200 dollár között mozog, attól függ mikor utazunk és mennyi időre, és milyen konstrukciót választunk. Többféle jegyfoglalás is lehetséges, főleg ha arra játszunk, hogy olcsó repülőjegyet… Tovább: Olcsó repülőjegy Kanadába – Torontóba is»

Olcsó repülőjegy Oroszországba

Olcsó repülőjegy Oroszországba

Olcsó repülőjegy Oroszországba is elérhető. Megvásárolható az interneten és az utazási irodákban is. Az Aeroflot, Oroszország nemzeti légitársasági körülbelül 60 és 140 ezer forint között kínál jegyeket. Természetesen az olcsó repülőjegy ára attól is függ, hogy mikor foglaljuk le, és mikor utazunk. Ha Oroszországban éppen ünnepek vannak, akkor a jegyár… Tovább: Olcsó repülőjegy Oroszországba»

Olcsó repülőjegy Ausztráliába

Olcsó repülőjegy Ausztráliába

Olcsó repülőjegy Ausztráliába is elérhető, de nincs egyszerű dolga annak, aki például Sydney-be szeretne utazni. Budapestről nincs közvetlen járat, de ennek tetejébe általában egy átszállás nem is szokott elég lenni. A táv óriási, a Föld másik részébe utazunk, ahol éppen ellentétes időjárás uralkodik mint nálunk. A repülési idő pedig legkevesebb… Tovább: Olcsó repülőjegy Ausztráliába»

Olcsó repülőjegy Afrikába

Olcsó repülőjegy Afrikába

Olcsó repülőjegy Afrikába  is vásárolható. Ha személyesen szeretnénk megvenni a jegyet akkor két választásunk van: vagy bemegyünk egy utazási irodába és megmondjuk milyen desztinációra szeretnénk menni pontosan, és kiállítják részünkre a jegyet, vagy befáradunk magának a légitársaságnak az irodájába és közvetlenül tőlük kérjük a repülőjegy foglalását. Ezeken felül megtehetjük, hogy… Tovább: Olcsó repülőjegy Afrikába»

Olcsó repülőjegyek Ázsiába

Olcsó repülőjegyek Ázsiába

Olcsó repülőjegyeket Ázsiába is vehetünk, de fontos, hogy időben lefoglaljuk az utazásunkat. Mivel messzi országokról van szó, bőven az EU tagállamain kívül, így mindig olvassuk el az adott ország vám és pénzforgalmi szabályait. Nem féljünk felvenni a kapcsolatot az ország magyarországi nagykövetségével. Kerüljünk el minden kellemetlen meglepetést. A Távol-Kelet is… Tovább: Olcsó repülőjegyek Ázsiába»

Olcsó repülőjegy Amerikába – mikortól?

Olcsó repülőjegy Amerikába – mikortól?

Olcsó repülőjegy Amerikába is elérhető, azonban fapados légitársaság oda nem repül, vagy csak nagyon ritkán. A legolcsóbb jegyeket jó előre meg kell venni, nem szabad az utolsó pillanatra halasztani a vásárlást, hiszen az elérhető áron kínált jegyeket hamar eladják a légitársaságok. Általában az is előnyt jelent, ha télen, tavasszal vagy… Tovább: Olcsó repülőjegy Amerikába – mikortól?»

Olcsó repülőjegyek Jet 2 – merre?

Olcsó repülőjegyek Jet 2 – merre?

Olcsó repülőjegyek a Jet 2 légitársaságnál is elérhetőek. Nem kell mást csinálnunk, mint a cég weboldalára fellátogatni és máris foglalhatunk olcsó repülőjegyeket. A Jet 2 Budapestről elérhető desztinációi mind az Egyesült Királyságba vezetnek bennünket, a cég az országon beül is szegmentál, főleg az északi országrészbe kínálnak olcsó repülőjegyeket. Az egyik… Tovább: Olcsó repülőjegyek Jet 2 – merre?»

Easyjet olcsó repülőjegyek – mennyiért?

Easyjet olcsó repülőjegyek – mennyiért?

Olcsó repülőjegyet az easyJet-nél is lehet vásárolni. Náluk is él a szabály, hogy minél előbb foglaljuk le a jegyet, annál olcsóbb lesz, minél később, annál drágább. Azonban akkor sem kell csüggednünk ha hirtelen repülni kell, hiszen néha épp ilyen last minute jellegű akciókat dob be a légitársaság. Budapestről easyJet-tel több… Tovább: Easyjet olcsó repülőjegyek – mennyiért?»

Repülőjegyet legolcsóbban

Repülőjegyet legolcsóbban

Repülőjegyet legolcsóbban úgy vásárolhatunk, ha a lehető legelőbb megvásároljuk. Ez az egyik legfontosabb szabály, ha olcsón szeretnénk foglalni. Általánosságban elmondható, hogy nagyjából három hónappal utazás előtt érdemes már megvenni, és még jóval előtte körül kell nézni. Ha fapados (vagy diszkont) légitársasággal utazunk, akkor úgy tudunk a legolcsóbban foglalni, ha csak… Tovább: Repülőjegyet legolcsóbban»

Ryanair olcsó repülőjegyek

Ryanair olcsó repülőjegyek

Ryanair olcsó repülőjegyek foglalásánál a Ryanair minden esetben egy kétszavas capcha kóddal ellenőrzi le a foglalás tényét. Miután beírtuk az kiindulási várost és rögzítettük az úti célt, a dátum megadásával megkereshetjük az adott járatokat. Az olcsó repülőjegyek közül is ki tudjuk a legolcsóbbat választani. Budapestről igen sok desztináció elérhető a… Tovább: Ryanair olcsó repülőjegyek»

Page 1 of 212
Repülőjegyek olcsón 2013